Karriere

Hva vi ser etter?

Vi er alltid interessert i å bli kjent med dyktige og relevante kandidater for en karriere hos oss. Dersom vi ikke har stillinger utlyst, tar vi likevel imot åpne søknader som vi vurderer fortløpende. Kandidater hos oss er analytiske og selvgående, og har gjerne interesse for finans. I tillegg er vi interessert i å høre fra deg som har en annen bakgrunn, og mener du kan bidra til vårt team.

Student

Er du student og på jakt etter praktisk arbeidserfaring mens du studerer? Norne Securities har i mange år ansatt studenter som jobber deltid hos oss. De har jobbet både for Corporate Finance, hos oppgjør eller med salg. De har hatt bakgrunn fra jusstudiet, siviløkonomstudiet eller administrasjonsfag. Vi er alltid på utkikk etter motiverte og selvgående studenter som ønsker praktisk arbeidserfaring. Vi hører gjerne fra deg som mener du kan bidra på vårt team, uavhengig av din utdanningsbakgrunn.

 

 

Deltidsansatt Corporte Finance

Corporate Finance-avdelingen hos Norne Securities har som regel søknadsprosess i februar/mars hvert år, men dette kan avvike. Studentkandidaten hos oss jobber oftest én dag i uka, med mulighet for økt arbeidsmengde ved behov. Sammen med studentkandidaten legger vi til rette for at eksamen og annet akademisk arbeid kan kombineres med deltidsstillingen.

Om søknadsprosessen

En åpen søknad bør inneholde CV, en kortfattet søknadstekst, vitnemål/karakterer og evt. annen dokumentasjon du mener er relevant.

Registrer deg i vår database