WEBINAR | Oppdrettsfisk på land – et bærekraftig alternativ

Torsdag 24.juni kl 10.00

Landbasert fiskeoppdrett er en av de raskeste voksende trendene innen matproduksjon i verden, og har mange fordeler for både miljøet og fisken. Landbasert oppdrett kan bidra til kortreist miljøvennlig fisk med lavere klimaavtrykk.

Norge har allerede stor kunnskap om landbasert oppdrett. For å lykkes med å flytte oppdrett fra sjø til landbaserte anlegg benyttes blant annet kunstig intelligens, avanserte analysemetoder i et bredt internasjonalt samarbeid.

Dyrere transport til oversjøiske marked kan tvinge frem andre måter å transportere fisken på, og i fremtiden vil ikke nødvendigvis dagsfersk laks fra Norge være en realitet på restaurantene verden over. En slik endring kan gi ny fart til den landbaserte satsingen ute, nært de store folkerike markedene.

Norne Securities har nylig publisert en sektorrapport om landbasert oppdrett av laks med dekning av fem spennende selskaper. Andfjord Salmon, Salmon Evolution, Atlantic Sapphire, Nordic Aqua Partners and Proximar Seafood. Velkommen til webinar der vi tar et dypdykk i rapporten – trender og bruk teknologi innenfor landbasert oppdrett.

Tidspunkt

24 juni, 2021 10:00

Innleggsholder

Petter Slyngstadli, analysesjef Norne Securities

Del dette