Ledig stilling

Investment Banking

Vi opplever økt oppdragsmengde i vårt Investment Banking team og for å styrke teamet trenger vi de beste hodene!

Vi søker nå deg som har noe erfaring fra transaksjonsprosesser og som ønsker å være del av et unikt kompetansemiljø i Bergen eller Oslo.

Norne Investment Banking

Om stillingen

Norne Securities er et verdipapirforetak med spesialiserte avdelinger innen Investment Banking, aksjeanalyse, aksjemegling og aksje- og fondshandel. Norne er en ledende tilrettelegger av egen- og fremmedkapital transaksjoner, samt kjøp/salg og fusjoner (M&A) for mellomstore selskaper og sparebanker.
  • Delta i transaksjonsprosesser fra A til Å i tett samarbeid med prosjektleder.
  • Utarbeide investorpresentasjoner, verdivurderinger, koordinere due diligence prosesser og investormøter, samt bistå i forhandlingsprosesser.
  • Være en aktiv bidragsyter i forbindelse med å skaffe nye oppdrag, blant annet ved å utarbeide pitcher, samt selskaps- og markedsanalyser.
  • Bidra til videreutvikling av Norne ved å formidle vår kultur eksternt og internt.

Kandidater som lykkes hos oss har sterk faglig kompetanse, høy integritet og et genuint ønske om å levere for våre kunder. Stillingen innebærer mulighet til å få innsikt i en rekke bransjer, arbeide med transaksjonsprosesser og bygge kompetanse innenfor finansiell rådgivning og M&A transaksjoner.

Vi søker deg som motiveres av å ta ansvar og ønsker å være en del av et inkluderende arbeidsmiljø

  • Høyere økonomisk utdannelse med gode akademiske resultater
  • 1-3 års relevant erfaring fra Investment Banking, Management Consulting, transaksjons- og konsulentavdeling i et større rådgivningsmiljø eller et ledende industrielt miljø
  • Erfaring med markedsanalyse, finansiell analyse, verdivurderinger eller transaksjonsprosesser er en fordel
  • En genuin interesse for kapitalmarkedet og et ønske om å jobbe med transaksjoner.
  • Gode ferdigheter i bruk av Excel og PowerPoint, og erfaring med å utarbeide velfundert beslutningsunderlag
  • God muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk

Som person er du selvstendig, initiativrik, strukturert og detaljorientert. Du har god finansiell forståelse og kommersiell teft, samt sterk personlig motivasjon og høy etisk standard. Du må kunne jobbe godt i team så vel som på egenhånd når det kreves. Du bør være fleksibel, like å ta forskjellige roller i ulike prosjekter og være komfortabel i en hektisk hverdag. Videre har du sterk interesse for og ønske om å lære mer om finansielle transaksjoner.

 

Norne Securities tilbyr en interessant og utfordrende stilling med varierte arbeidsoppgaver og store muligheter for faglig utvikling. Du vil jobbe i et profesjonelt miljø med kolleger med lang erfaring og høy kompetanse. Hos Norne vil du tidlig få mulighet til å ta et vesentlig ansvar i transaksjonsprosessene, og anledning til å bygge et bredt selskap- og investornettverk.
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode personalordninger.

Vi har sentrale og meget attraktive kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim og Vilnius

 

Norne Securities sitt hovedkontor er lokalisert i nye moderne lokaler i Finanshuset Jonsvoll, rett ved Den Nationale Scene i Bergen sentrum. Her holder vi til sammen med «familien» vår; Sparebanken Vest, Bulder Bank, Eiendomsmegler Vest, Frende Forsikring, Brage Finans og Balder Betaling.

I Oslo finner du oss i Haakon VII’s gate 10, midt i hjerte av Vika.

Vi håper å høre fra deg! Send kortfattet søknad med CV, karakterutskrifter/vitnemål og relevante attester. Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.
Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med Svein Erik Strand Tønnessen på tlf. 916 41 584