Erik Valen

Erik Valen

Del innlegg

Julen er barnas høytid. Vær med å bidra!

Julen nærmer seg med stormskritt. Vi kan vel kalle 2021 for håpets år, da vaksinene kom og massevaksineringen begynte. Vi følte at alle piler pekte i riktig retning.  Men, høsten har vist at vi ikke er ferdige med pandemien. Vi må nok leve en stund til med både nye og gamle tiltak for å begrense smitten.

Vi i Norne Securities går likevel inn i 2022 med positive forventninger. Verden er mye bedre rustet til å bekjempe viruset og vi skal komme snarest mulig tilbake på føttene igjen.

Julen – en magisk tid for barna

For mange av oss er julen tiden for å stoppe litt opp. Se seg litt tilbake. Se litt fram. Og gjøre opp status.

Verden er full av kontraster

De fleste av oss går disse dagene og gleder oss til noen gode fridager sammen med venner og familie. Noen dager med pause fra hverdagens små og store utfordringer. For barna er julen en spesiell og magisk tid. Men, det som for noen er de beste dagene i året, er for andre spesielt vanskelige dager. Mange barn og unge må forholde seg til en sykehusverden. Tanken på å tilbringe julen på sykehuset kan virke uutholdelig.

Reseptfri medisin uten bivirkninger

For Sykehusklovnene tar ikke ferie. Julen er vanlig arbeidsdag der klovnene «Konstantisola» og «Tito» tar på seg det gule skjørtet, de litt rare skoene, sminker seg litt annerledes og tar på seg de røde nesene.

Barn ser heldigvis på ting på en helt annen måte enn voksne. Og klovnene ser barnet i barnet. De ser det som er friskt og barnet som vil leke med såpebobler, musikk og moro. Effekten av latter, lek og undring kan mobilisere uante krefter i små og store kropper. Og et klovnemøte kan være en etterlengtet pustepause til foresatte når de ser sine egne barn fryde seg.  Det er dette man kaller for ekte klovnemagi.  Det er en helt reseptfri medisin, uten bivirkninger!

Alle kan bidra

I år ønsker vi i Norne å gi en julehilsen til Sykehusklovnene og deres arbeid med barna på sykehus. 24. desember kan du være med å påvirke. Følg med på våre Facebook sider

På vegne av alle oss i Norne Securities ønsker jeg deg en god jul og et godt nytt år!

Julehilsen fra Erik Valen, Administrerende Direktør

Vil du lese mer om sykehusklovnene og deres arbeid?

Legg igjen en kommentar

Del innlegg